La gran gintonicada (OMG)

Un original maridatge va reunir novament ahir una bona colla d'amics a la Font de l'Aiguardent. El bartender Rafa Santangel, embaixador de la marca Schweppes, va impartir una masterclass de combinats amb productes de la gama Premium Mixers, que vam maridar amb 4 plats elaborats al nostre celler.
  • Tònica amb un toc de llima amb Larios 12, va servir per començar. Així, en dejú (la primera en la frente).
  • Ginger beer amb vodka Belvedere va ser la segona. Sorprenent, exòtic i un toc picant, va ser l'acompanyament d'uns musclos de Galícia al vapor amb ceba i gingebre.
  • Tònica amb pebre rosa i ginebra Nordés, seca, especiada i un toc a prebre rosa que va combinar amb un taco de guacamole i gambes.
  • El plat fort, una cassoleta de conill elaborada pel Ramon Torà, anava maridat amb tònica matxa, Sipsmith London Dry Gin i menta fresca. Suau, herval i un intens color verd.
  • Per les postres, torrada de Santa Teresa amb gelat, tònica amb hibiscs i ginebra Nº3 London Dry Gin. Dolça i afruitada.
  • La cosa no va acabar aquí, un Gingerale al gingebre amb Cardhu Gold Reserve per uns, o un rom Barceló Signio, per uns altres. va ser la penúltima copa de la nit.
  • La darrera ja no la recordo. Tot i que les copes eren mitges, l'organisme ja donava senyals evidents d'alteració psicomotriu.
  • Ens va quedar per provar la taronja amb litxi i la llimona amb quinina, però ja ho farem un altre dia.
En resum, vam aprendre coses noves, com que sopar amb gintònic és molt divertit, i vam recordar altres que ja coneixiam però no recordavam, com que barrejar no és bo.
Si voleu provar tots aquests combinats, i més, podeu trobar tota la gamma al Horatio.
Agraïments a la gent de Schweppes, als cuiners, als organitzadors i a tots els assistents. Ja n'estem preparant una altra.

Rafa Santangel, bartender. 25 de juny de 2019

Comentaris