Tast de "La vella caravana"

Per passar la calor d'aquest dies no podìem fer una cosa millor que un tast de cerveses artesanes amb l'Óscar Silva de "La vella caravana".

Envoltats d'amics, hostalers i col·legues d'altres associacions gastronòmiques aquestes són les cerveses que vam maridar:
  • Caravan of bitches: Una primícia que vam tenir l'honor de tastar. Rossa amb taronja i coriandre que va sorprendre gratament a tothom.
  • La seu bella: Rossa, suau, amb un punt àcid i aromàtica gràcies a la llimona natural, malta d’ordì i blat.
  • Amor a primera NEIPA: Una New England style India pale Ale (poca broma) de color daurat lleugerament tèrbol. Intens aroma de llúpol fresc. Subtil sabor a fruita madura i cítric.
  • Maltrago: Negra de cos viscós amb aromes i sabors de cafè torrat, cacau amarg sobre dolçor suau maltejada amb frescor de pa i herbes.
Un aperitiu clàssic de pa torrat amb tomàquet, embotit, formatge i pernilet del bo va servir per maridar les dos primeres cerveses. Les dues següents van caure amb uns calamarets al wok amb cloïsses sobre un llitet de crema de pèsols i les postres. Llàstima que ens quedéssim sense pa per sucar.

És el segon cop que l'Óscar ens presenta les seves cerveses, fa uns anys ja vam compartir taula amb altres birres artesanes de Menarguens, i estem segurs que ens tornarem a trobar. Moltes gràcies i fins aviat amic.

El proper tast podria ser de cava. Ja us ho explicarem.
Bon estiu !!

Foto: MC (10-07-2018)




Comentaris