Tast de Boldú Viticultors

El passat dia 8 de maig vam compartir taula amb els responsables del Celler Boldú Viticultors de Verdú i un grapat d'il·lustres restauradors lleidatans.

Boldú Viticultors és un celler jove i familiar que ens presentà els seus dos primers vins ecològics. La Finca Ventallola els hi dona nom i són aquests:


  • Ventallola blanc: 100% garnatxa blanca de color groc pàl·lid i intensa aroma de fruita (pera, poma). En boca dóna frescor i bona estructura. Post gust llarg i persistent.
  • Ventallola negre 2016: 100 % ull de llebre de color negre intens amb matisos granatosos. Aroma a fruita vermella. Bona estructura en boca, post gust persistent i aromàtic.


La presència entre nosaltres de professionals de l'hostaleria va donar un caire interessant i molt participatiu a aquest tast de vins joves, que vam poder maridar amb uns peus de porc amb caragols que mes endavant us explicarem la recepta.

Desitgem molts èxits al Marc Boldú i la seva família en aquest gran projecte. Moltes gràcies nois i molta sort !!
Boldú Viticultors

Comentaris