Tast de Boldú Viticultors
El passat dia 8 de maig vam compartir taula amb els responsables del Celler Boldú Viticultors de Verdú i un grapat d'il·lustres restauradors lleidatans.
Boldú Viticultors és un celler jove i familiar que ens presentà els seus dos primers vins ecològics. La Finca Ventallola els hi dona nom i són aquests:
La presència entre nosaltres de professionals de l'hostaleria va donar un caire interessant i molt participatiu a aquest tast de vins joves, que vam poder maridar amb uns peus de porc amb caragols que mes endavant us explicarem la recepta.
Desitgem molts èxits al Marc Boldú i la seva família en aquest gran projecte. Moltes gràcies nois i molta sort !!
Boldú Viticultors és un celler jove i familiar que ens presentà els seus dos primers vins ecològics. La Finca Ventallola els hi dona nom i són aquests:
- Ventallola blanc: 100% garnatxa blanca de color groc pàl·lid i intensa aroma de fruita (pera, poma). En boca dóna frescor i bona estructura. Post gust llarg i persistent.
- Ventallola negre 2016: 100 % ull de llebre de color negre intens amb matisos granatosos. Aroma a fruita vermella. Bona estructura en boca, post gust persistent i aromàtic.
La presència entre nosaltres de professionals de l'hostaleria va donar un caire interessant i molt participatiu a aquest tast de vins joves, que vam poder maridar amb uns peus de porc amb caragols que mes endavant us explicarem la recepta.
Desitgem molts èxits al Marc Boldú i la seva família en aquest gran projecte. Moltes gràcies nois i molta sort !!
Boldú Viticultors |
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada